OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

je v spoločnosti AUTOPROFIT, s. r. o. (ďalej len „AUTOPROFIT“ alebo „prevádzkovateľ“) zabezpečená v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa ruší smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) (ďalej aj len „Nariadenie“) a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej aj len „Zákon“).

Práva dotknutých osôb

Dotknutá osoba má, bez ohľadu na právny základ spracúvania osobných údajov, právo na prístup k osobným údajom, právo na ich opravu, vymazanie, obmedzenie spracúvania a právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, alebo právo podať návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov.

Viac informácií o právach dotknutých osôb

Plnenie informačnej povinnosti voči dotknutým osobám
Zásady spravodlivého a transparentného spracúvania osobných údajov si vyžadujú, aby dotknutá osoba bola informovaná o existencii spracovateľskej operácie a jej účeloch. Informácie súvisiace so spracúvaním osobných údajov týkajúcich sa dotknutej osoby spoločnosť AUTOPROFIT dotknutej osobe poskytuje v čase získavania osobných údajov od dotknutej osoby, alebo ak sa osobné údaje získali z iného zdroja, v primeranej lehote po získaní osobných údajov v súlade s Nariadením a Zákonom o ochrane osobných údajov.

SÚBORY COOKIES

Čo sú súbory cookie?

Cookie sú malé textové súbory obsahujúce zanedbateľné množstvo informácií (písmena a číslice), ktoré sa ukladajú do vášho zariadenia pri návšteve konkrétnej webovej stránky. Sú užitočné najmä na to, aby umožnili webovým stránkam rozoznať webový prehliadač alebo zariadenie, ktoré uživateľ používa.

Ako táto stránka využíva súbory cookie?

Na webových stránkach spoločnosti sú súbory cookie nastavené nami, prípadne tretími stranami (subjekty, s ktorými máme uzavretú zmluvu). Využívajú sa takzvané relačné a trvalé súbory. Relačné súbory cookie sú po ukončení relácie natrvalo odstránené. Naopak, trvalé cookie sú uložené vo vašom počítači, kým neskončí ich platnosť (maximálne 2 roky), alebo nie sú z počítaču odstránené vami. Súbory umožňujú našej spoločnosti rozpoznať Vašu opakovanú návštevu.

Google Analytics Cookies

Tieto súbory sú využité pre porozumenie tomu, ako návštevníci využívajú naše webové stránky a ako k nim pristupujú. Dajú sa tak optimalizovať z hľadiska užívateľských potrieb, aby boli čo najpríjemnejšie.

Ak nechcete, aby sme sledovali vašu návštevu na našich stránkach, môžete zakázať sledovanie vo vašom prehliadači tu:

Optimalizačné súbory

Tieto súbory umožňujú sledovať anonymné užívateľské dáta (napr. trendy v klikaní) a poskytujú dlhodobo funkčnú a bezproblémovú stránku pre všetkých užívateľov webu.

Nesúhlas a odstránenie súborov cookie

V prípade, že chcete odmietnuť alebo odstrániť všetky súbory cookie, môžete to urobiť vo vašom prehliadači. Odmietnutie súborov cookie však bude mať negatívny vplyv na použiteľnosť nielen nášho webu, ale aj všetkých ostatných. Odporúčame pre váš užívateľský komfort povoliť súbory cookie pri návšteve webových stránok našej spoločnosti.

Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s používaním cookies. viac informácií

Nastavenia cookies na tejto webovej stránke sú nastavené na "Povoliť cookies" vám prehliadanie možné skúsenosti. Ak budete pokračovať na používanie tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia cookies alebo kliknite na tlačidlo "Prijať" nižšie potom dávate súhlas k tomu.

Zavrieť