Pracovná pozícia: Automechanik

Miesto práce: AUTOPROFIT, s. r. o., Čadca, A. Hlinku 483

Ponúkaný plat: dohodou

Termín nástupu: ihneď

Druh pracovného pomeru: živnosť

 

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:

Ste samostatný, zručný a precízny automechanik? Spoľahlivý, technicky zručný a komunikatívny tímový hráč? Ak áno, máme pre Vás pripravené pracovné miesto a tešíme sa na spoluprácu v oblasti

mechanických prác v autoservise, montáž príslušenstva, ale najmä oprava a diagnostika porúch vozidiel v súlade s technologickými postupmi výrobcu, spolupráca s prijímacími technikmi, zúčastňovanie sa školení, spolupráca s ostatnými oddeleniami spoločnosti a plnenie ďalších úloh stanovených vedením spoločnosti.

 

Osobnostné predpoklady a zručnosti: technická gramotnosť, zodpovednosť, manuálna zručnosť, precíznosť, samostatnosť, spoľahlivosť, vysoké pracovné nasadenie, vodičský preukaz sk. B, schopnosť poradiť si v zložitých situáciách, schopnosť čítať výkresovú dokumentáciu, obrovskou výhodou práca s osciloskopom a meracími prístrojmi. Elektrotechnická vyhláška 508/21, znalosť problematiky elektrickej infraštruktúry vozidiel, znalosť problematiky ELEKTRO, znalosť problematiky IT je výhodou, nie však podmienkou.

 

Požadované vzdelanie:

Stredoškolské

Stredoškolské s maturitou

 

Požadovaná prax: nutná prax minimálne 2 roky

 

Ak ste zistili, že táto práca je vhodná práve pre Vás, neváhajte sa prihlásiť, máme pre Vás pripravené voľné miesto a tešíme sa na spoluprácu.

 

Žiadosť o prijatie do zamestnania, životopis s profilovou fotografiou  a súhlas so spracovaním osobných údajov zašlite na email: kariera@autoprofitcadca.sk.

Kontaktovaní a na výberové konanie pozvaní budú len vybraní uchádzači.

 

Kontakt: Mgr. Martina Kocúrková, prokurista, tel. č.: 0917 533 500, email: kariera@autoprofitcadca.sk

Adresa spoločnosti: Čadca, A. Hlinku 483