UŽ 20 ROKOV S VAMI

JUDr. Viliam Kocúrek

riaditeľ popredajných služieb, konateľ

Vážení priatelia, klienti, partneri,

dnešok je pre nás výnimočným dňom. Dnes oslavujeme narodeniny. A nie len také obyčajné. Oslavujeme jubilejné dvadsiate narodeniny a sme na to patrične hrdí.

Za uplynulých 20 rokov sme ako spoločnosť prešli rôznymi fázami vzostupov, ale aj neúspechov, z ktorých sme sa však poučili a vydali sa na ďalšiu cestu s jasným a jednoznačným cieľom – vytvoriť zo spoločnosti  AUTOPROFIT  veľmi dobre známu a stabilnú spoločnosť s celoslovenskou pôsobnosťou v oblasti predaja nových vozidiel viacerých značiek, predaja a výkupu jazdených vozidiel, servisné stredisko, ktoré poskytuje autorizovaný servis pre viacero značiek, poskytuje taktiež služby v oblasti autopožičovne, odťahovej služby a autoumyvárne.

V roku 2000 sme začali s predajom a servisom značky Peugeot. Jeseň v roku 2007 sa niesla v otvorení nového showroomu značky Škoda. V roku 2014 sme naše portfólio rozšírili o autobazár a služby autopožičovne. V apríli minulého roka sme otvorili nový salón značky LADA v Žiline a od januára sme tiež koncesionárom značky Hyundai. Všetky naše servisné strediská prešli rekonštrukciou a vybavené sú najmodernejšou technikou a technológiami.

Toto všetko sa nám už podarilo a aj tak máme stále chuť a elán rásť a posúvať sa vpred. Všetko sme ale dokázali s našimi zamestnancami. Veď každá cesta za dobrodružstvom začína spoľahlivým zázemím. Každý článok rodiny AUTOPROFIT robí všetko pre vaše pohodlie. Každý zamestnanec zo seba vydáva najvyššiu kvalitu, zušľachtenú ľudským prístupom k vašim potrebám. A to je to, na čo sa môžete spoľahnúť. My naše dielo totižto vytvárame spoločnými silami, všetci sa snažíme využiť svoje vedomosti a zručnosti na maximum. Vážim si prácu všetkých svojich kolegov, každého jednotlivca v našom tíme, a aj touto cestou im všetkým úprimne ďakujem.

Veľmi nás teší aj dlhoročná priazeň našich klientov, výborné vzťahy s našimi dodávateľmi a partnermi. Z mnohých z vás sa postupom času stali aj naši veľmi dobrí priatelia, čo si vážime a je nám nesmiernou cťou.

Keďže aktuálna situácia nám ale neumožňuje pripraviť adekvátnu oslavu tohto jubilea tak, ako sme ju pripravovali, rozhodli sme sa pri tejto príležitosti obdarovať my Vás. Pripravujeme pre Vás veľké prekvapenie, o ktorom Vás budeme včas informovať a veríme, že Vás veľmi poteší!

  • 2000

    Vznik spoločnosti

    Vznik spoločnosti  na Hviezdoslavovej ulici ako pobočka žilinskej firmy.

  • 2002

    Rastieme

    Presťahovanie na súčasnú adresu, väčšie priestory znamenali viac vybavenia a jeho modernizáciu.

    2002

  • 2004

    Konateľ

    Jediným majiteľom sa stáva JUDr. Viliam Kocúrek.

  • 2005

    Peugeout

    AUTOPROFIT sa stáva oficiálnym obchodným dodávateľom PEUGEOT. Servis bol zaradený do rodiny autorizovaných servisov. Budova bol

    a prestavaná na tzv. blue box, teda na budovu, ktorá spĺňa štandardy koncesionára PEUGEOT.

    2005

  • 2007

    ŠKODA

    Slávnostné otvorenie autosalónu a autorizovaného servisu ŠKODA.

  • 2014

    Prvé úspechy

    Zisk ocenení za rok 2013: 2. miesto v kategórii Dealer roka, titul Servisný team roka 2013 od ŠKODA AUTO Slovensko, Najlepší obchodný partner 2013 od spoločnosti Allianz – Slovenská poisťovňa.

    2014

  • 2014

    Rekonštrukcie

    Zahájenie rozsiahlej prestavby autosalónu ŠKODA a prestavba autosalónu PEUGEOT

  • 2014

    AUTOBAZÁR

    Otvorenie autobazáru

    2014

  • 2015

    Úspešný servis

    Zisk ocenení za rok 2014: 3. miesto v kategórii Dealer roka, titul Servisný team roka 2014 od ŠKODA AUTO Slovensko, TOP servis 2014 od spoločnosti Allianz – Slovenská poisťovňa.

  • 2015

    Nová ŠKODA

    Slávnostné otvorenie nového autosalónu ŠKODA

    2015

  • 2016

    Najlepší predajca

    Zisk ocenenia Best Dealer ako najlepší predajca vozidiel ŠKODA na Slovensku, prvenstvá v kategóriách: Obchod s Originálnymi dielcami, Servisný team roka, Best of marketing, Kvalita a výkonnosť servisu od ŠKODA AUTO Slovensko.

  • 2017

    Predaj dielov

    Zisk druhého miesta v kategórii Obchod s Originálnymi dielcami od ŠKODA AUTO Slovensko.

    2017

  • 2019

    LADA

    Otvorenie novej predajne značky LADA v Žiline

  • 2020

    HYUNDAI

    Otvorenie novej predajne a autorizovaného servisu Hyundai v Čadci

    2020

  • 2020

    20. jubileum

    Spoločnosť AUTOPROFIT, s.r.o. oslavuje 20 rokov