Rev leva PEUGEOT teraz znie ešte silnejšie.

Dňa 25. februára 2021 značka  PEUGEOT odhalila svoje nové logo: erb zdobený nádhernou hlavou leva.

Od roku 1850 mala značka PEUGEOT desať po sebe nasledujúcich logotypov a každé z nich s emblémom leva. PEUGEOT DESIGN LAB – dizajnové štúdio značky

dnes vytvorilo jeho jedenástu verziu: pôsobivejšiu, kvalitnejšiu a elegantnejšiu.

Súčasné logo, uvedené v roku 2010, malo za potrebu zmenu a zavŕšilo tak posun značky k vyššiemu štandardu.

Automobilka PEUGEOT za posledných desať rokov úplne prepracovala  svoje automobily  a vynovené logo musí s nimi držať krok.

Na začiatku roku 2021 s uvedením nového modelového radu, ktorý bude korunovaný novým modelom PEUGEOT 308, s novou webovou stránkou a so zrodením koncernu STELLANTIS, sa planéty dali opäť do rovnováhy.

PEUGEOT je značka, ktorej pulz je príznačný dnešnej dobe. A tým, ako drží krok s inováciami, predvída zmeny správania a dláždi cestu novým riešeniam mobility, je dokonca stále o krok vpred.

PEUGEOT má skúsenosti so všetkými revolúciami: priemyselnou, technologickou, politickou, sociálnou, digitálnou a teraz aj s environmentálnou a energetická premena a mobilita s nulovými emisiami je v srdci stratégie značky pre budúcnosť v oblasti udržateľných zdrojov.

To všetko formuje DNA značky PEUGEOT.

Počas uplynulých desiatich rokov prešla celá ponuka produktov ohromujúcim posunom k vyššiemu štandardu.

Vďaka tomu sme dosiahli nasledovné:PEUGEOT e-Expert získal v roku 2021 cenu International Van of The Year, PEUGEOT Partner ju získal v roku 2019, trikrát v rade ocenenie Car Of The Year (PEUGEOT 308 v roku 2014, PEUGEOT 3008 v roku 2017 a PEUGEOT 208 v roku 2020). A predovšetkým sme predstavili kompletný elektrifikovaný rad osobných aj ľahkých úžitkových vozidiel.

Tento posun k vyššiemu štandardu a zároveň aj posun v hodnotách sa teraz zdokonaľuje prácou na dizajne samotnej značky.

Nové logo zosobňuje to, čo PEUGEOT znamenal včera, to, čo PEUGEOT znamená dnes a to, čo bude PEUGEOT znamenať zajtra.

Zdroj: peugeot.sk