Vydenzifikujeme vaše vozidlo silou ozónu

Dezinfekcia ozónom – interiér + klimatizácia za 25 €

Pozývame Vás k nám do autorizovaného servisu značiek Peugeot, Škoda, LADA, Hyundai na dezinfekciu interiéru Vášho vozidla a klimatizácie.

Obzvlášť dôležitý úkon, ktorý by mal byť samozrejmosť pre každého motoristu. Objednať sa môžete už tradične osobne, online alebo telefonicky. Kontakty TU

Dezinfekcia prebieha cca 30 minút podľa veľkosti vozidla.

Dezinfekcia interiéru a klimatizácie OZÓNOM

Zdá sa vám, že cítite v automobile zatuchnutý zápach ?
Príčinou je vlhkosť, ktorá sa zráža na výparníku klimatizácie. S vlhkosťou sa tu usadzujú aj drobné nečistoty, ktoré vytvárajú pôdu pre mikroskopické častice ako sú baktérie, huby a roztoče. Posádka vozidla potom všetky tieto mikróby vdychuje. Teda aj deti a alergici.
Chcete zažiť naozaj 100% vydezinfikovaný automobil, zbavený nepríjemných zápachov (od cigariet, zvierat, po rozliatých nápojoch…) a neviditeľných nepriateľov v podobe vírusov, baktérií, plesní, roztočov a najrôznejších typov alergénov? Spoľahnite sa na OZÓN, najúčinnejšie prírodné oxidačné činidlo, aké je v súčasnej dobe známe.
Ozón sa ako plyn dostane naozaj všade, kam sa bežné sprejové dezinfekcia nedostanú. Neexistuje žiadny vírus ani baktérie, ktoré by ozónu dokázali odolať. Ozón je 3000x rýchlejší ako chlór.

Kde sa v automobile berie nepríjemný zápach?
1. Klimatizačný systém – veľkými zmenami teplôt vzniká vlhkosť, ktorá vytvára ideálne miesto pre rast a množenie baktérií a plesní. Posádka vozidla potom vdychuje takto infikovaný vzduch.
2. Voda z topiaceho snehu a pod., ktorá sa dostane pod koberčky a spôsobuje tvorbu plesní.
3. Zlá cirkulácia vzduchu vďaka usadenému kabinovému (peľovému) filtru.

Všetka tvorba baktérií a plesní je sprevádzaná nežiadúcim zápachom v interiéri automobilu. Problém sa umocňuje tým, keď vozidlo nie je dostatočne vetrané. Navyše baktérie a plesne sú pôvodcami mnohých zdravotných problémov nielen vodičov, ale aj ostatných pasažierov. Výsledkom teda môže byť pálenie očí, podráždenie dýchacích ciest, v horšom prípade dochádza k bakteriálnym infekciám alebo alergickým reakciám.
Ventilácia automobilov strednej triedy má výkon od 300 do 2.200 l / min. Po prejdení 10.000 km sa na peľovom filtri, ale aj v celej vzduchotechnike vozidla nazhromaždí asi 500 g nečistôt presýtených vzniknutými baktériami a plesňami. Čistenie je preto nevyhnutné najneskôr po šiestich mesiacoch pri priemernom prevádzke automobilu. Po tomto opatrení odporúčame vymeniť peľový filter, aby nedochádzalo k spätnému usadzovaniu.
Ozón ako plyn prenikne do všetkých škár a pórov materiálov ako sú koberce, čalúnenie, poťahy, ventilačné a klimatizačné systém a zničí tu všetky mikroorganizmy. Po aplikácii ozónu a vyvetraní vozidlá zmiznú nepríjemné zápachy a vo vozidle zostane asi 24 hodín cítiť ostrá vôňa čistého vzduchu (postupne ako ozón odznieva), ako napríklad po búrke.

Využite našu ponuku a jazdite v zdravom a čistom vozidle.

Zaujala Vás naša ponuka? Objednajte sa na dezinfekciu vyplnením a odoslaním formulára:

3 + 3 = ?